Sampon auto blue Nerta – Active foam blue

0.00 lei

In stock

Sampon auto blue Nerta – Active foam blue. Poate fi utilizat in dispozitivele cu triplă spumă. Produs premium, destinat spălătoriilor auto.

Compara produsul
SKU: activeUfoamblueN Categorii: , , ,

Ce este Samponul auto blue Nerta – Active foam blue?

Este sampon auto colorat si parfumat, care poate fi utilizat in dispozitivele cu triplă spumă.

Dacă este combinat cu aer comprimat si apa se va produce o spuma moale, cremoasa si intens colorata.

Cine poate utiliza Samponul auto blue Nerta?

Dacă ești proprietarul unei spălătorii auto autonome, știi cât de important este să ai un șampon auto eficient și de calitate pentru a obține cele mai bune rezultate în curățarea mașinilor. Și asta este exact ceea ce oferă șamponul auto blue Nerta!

Sampon auto blue Nerta – cum acționează?

Șamponul auto blue Nerta este special formulat pentru a oferi o curățare profundă și eficientă a mașinilor, eliminând murdăria și grăsimea în timp ce protejează suprafața vopselei. Acesta conține ingrediente active de înaltă calitate, care ajută la îndepărtarea eficientă a petelor și a murdăriei de pe mașină, fără a afecta strălucirea vopselei.

Sampon auto blue Nerta – beneficii

În plus, formula sa delicată și pH-ul neutru îl face potrivit pentru orice tip de vopsea și suprafață, inclusiv pentru autoturisme cu vopsea metalică sau cu perle.

Șamponul auto blue Nerta este, de asemenea, foarte concentrat, ceea ce înseamnă că o mică cantitate este suficientă pentru a obține o curățare excelentă a mașinii tale, astfel încât să poți economisi timp și bani.

Dacă ești în căutarea unui șampon auto de calitate pentru a-ți întreține mașinile, șamponul auto blue Nerta este cu siguranță alegerea potrivită. În plus, datorită formulei sale eficiente și concentrării ridicate, vei putea economisi bani și timp prețios în spălătoria ta auto autonomă.

Bineînțeles! Este important să știi că, deși șamponul auto blue Nerta este un produs de înaltă calitate, există precauții de luat în considerare în timpul utilizării.

Sampon auto blue Nerta – beneficii precauții în caz de utilizare

Iată câteva precauții importante pe care ar trebui să le iei în considerare în timpul utilizării:

  1. Nu lăsați șamponul auto blue Nerta să se usuce pe suprafața mașinii. Acest lucru poate duce la apariția petelor sau la deteriorarea vopselei.
  2. Asigurați-vă că diluați șamponul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Folosirea unei cantități excesive de Sampon auto blue Nerta poate duce la formarea de pete și poate afecta vopseaua mașinii.
  3. Nu utilizați șamponul auto blue Nerta pe suprafețe fierbinți sau expuse direct la soare. Aceste suprafețe pot fi sensibile la produs și pot duce la deteriorarea vopselei.
  4. Înainte de a utiliza șamponul auto blue Nerta, clătiți bine mașina cu apă pentru a îndepărta particulele de praf și murdărie.
  5. Asigurați-vă că aveți mănuși de protecție atunci când utilizați șamponul auto blue Nerta, deoarece acesta poate fi iritant pentru piele.
  6. După utilizare, clătiți bine mașina cu apă curată pentru a îndepărta orice urmă de șampon și a evita acumularea acestuia pe suprafața mașinii.

Disponibil și în variantă de culoare roz.

Dozare: 5 – 20 ml per mașină.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Sampon auto blue Nerta – Active foam blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Sampon auto blue Nerta - Active foam blue

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.