Scaun cu rotile electric AGILIA, Kid-Man

In stock

Compara produsul

Scaunul cu rotile electric medical AGILIA – combinația perfectă de stil și confort, oferind o oportunitate extraordinară pentru participarea activă în viața publică! Este proiectat pentru persoanele a căror condiție fizică le permite să îl utilizeze și să îl gestioneze independent. Datorită bazei scurte a roților, scaunul cu rotile poate fi manevrat cu ușurință chiar și în cele mai mici spații – atât în exterior, cât și în interior. Roțile de acționare din spate și frânele electromagnetice asigură o deplasare sigură și confortabilă. Acest dispozitiv de mobilitate va permite, fără îndoială, utilizatorului să se simtă fericit și liber.

Scaunul cu rotile este extrem de funcțional, ușor de operat și simplu de întreținut. Are un tetieră confortabilă, reglabilă pe înălțime, și unghiul spătarului este ajustabil (90°-102°). Înălțimea scaunului se poate modifica ușor cu ajutorul unei chei hexagonale și a unui picior de scaun. Cotierele sunt reglabile în înălțime și unghi, iar distanța dintre ele poate fi de asemenea modificată. Unghiul suportului pentru picioare este de asemenea reglabil (8°-22°). Scaunul cu rotile are un capotaj stilizat, roți frontale, roți de acționare din spate (cu roți anti-răsturnare) și o priză externă de încărcare. Ajustarea dispozitivului trebuie efectuată de către furnizor (asistent) atunci când utilizatorul este așezat în scaun și acesta este pornit (dar înălțimea este ajustabilă când scaunul este gol).

Pornirea și oprirea, viteza, direcția și frânarea sunt controlate cu un joystick modern blocabil. Controlerul acestuia poate fi atașat pe partea dreaptă sau stângă a scaunului cu rotile (nu sunt necesare unelte). Cu acest controler, este posibilă creșterea și diminuarea vitezei de deplasare și monitorizarea nivelului de încărcare a bateriei și a vitezei maxime pe ecran.

Scaunul cu rotile este alimentat de două baterii sigilate cu acid de plumb de 50 Ah fiecare, care nu necesită întreținere suplimentară. Acestea sunt situate sub scaunul scaunului cu rotile. Bandă adezivă textilă sau mânere de plastic pot fi utilizate pentru a face bateriile mai ușor de instalat și îndepărtat.

Fiecare scaun cu rotile electric AGILIA este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 136 kg
  • Greutate: 74.5 kg
  • Înălțime totală: 102 cm
  • Lățime totală: 56 cm
  • Lungime totală: 97 cm
  • Diametru roți: 150 / 250 mm
  • Baterii: 2 x 32 Ah
Adauga primul o recenzie pentru “Scaun cu rotile electric AGILIA, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Scaun cu rotile electric AGILIA, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.