Scaun cu rotile pentru transport LIGHTMAN TRAVEL, dimensiune 38/41/43/46/48/51 cm, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Scaunul cu rotile pentru transport LIGHTMAN TRAVEL cu o construcție solidă și fiabilă este destinat persoanelor cu greutatea de până la 120 kg, care au probleme temporare sau pe termen lung de mobilitate. Scaunul cu rotile nu are arcuri de conducere, deci nu este potrivit pentru utilizarea independentă – doar un însoțitor poate conduce scaunul atât în interior, cât și în exterior, folosind mânerele de împingere montate deasupra spătarului.

Un număr scris pe autocolantul rotund de pe cotieră și pe crucea metalică situată sub scaunul cu rotile (de exemplu, 46) indică faptul că lățimea scaunului este de 46 cm. Spătarul și șezutul scaunului cu rotile sunt din nailon, căptușite, detașabile și lavabile la mașină. Înălțimea spătarului este de 45 cm, iar adâncimea șezutului este de 41 cm. Suporturile pentru picioare sunt detașabile, rotative în lateral, reglabile pe înălțime (34 – 45 cm) și au o curea de sprijin pentru călcâi detașabilă. Roțile frontale sunt fabricate din material moale, monolitice (neinflamabile), 19×5 cm, iar cele din spate sunt gonflabile, 31 cm. Pentru a asigura siguranța, verificați periodic presiunea aerului în anvelopele din spate. Setul include o pernă de 4 cm, o pompă, un set de unelte de ajustare și un manual de instrucțiuni în limba lituaniană.

Structura acestui dispozitiv de mobilitate este realizată din aluminiu, vopsită, având un element în formă de cruce, astfel încât scaunul cu rotile se pliază ușor și este convenabil pentru transport. Lățimea scaunului cu rotile pliat este de doar 32 cm. Pentru a deschide scaunul cu rotile, apăsați pe barele transversale ale scaunului în jos până când scaunul este complet întins. Pentru a plia scaunul cu rotile, mai întâi îndepărtați sau ridicați suportul pentru picioare. Apucând marginea scaunului, ridicați-l până când scaunul este complet pliat. Întoarceți întotdeauna suportul pentru picioare în lateral sau ridicați-l pentru a urca sau coborî din scaunul cu rotile.

Cotierele scaunului cu rotile (înălțimea cu pernă – 21.5 cm) pot fi ridicate. Recomandăm ridicarea acestora atunci când vă așezați sau vă ridicați din scaunul cu rotile din lateral. În timpul deplasării, cotierele trebuie să fie blocate.

Scaunul cu rotile este echipat cu un sistem dublu de frânare – pentru însoțitor și utilizator. Frânele pentru însoțitor, instalate pe mânerele de împingere, pot încetini viteza scaunului cu rotile (în special la coborâre) sau pot bloca complet roțile din spate. Pentru a încetini scaunul cu rotile, ridicați mânerele frânei în sus cu ambele mâini în același timp. Pentru a bloca roțile din spate atunci când mânerele frânei sunt în poziția superioară, pliați suporturile de sub mânerele frânei. Frânele pentru utilizator sunt instalate pe ambele părți ale scaunului cu rotile deasupra roților din spate, activate sau dezactivate folosind un buton special. Împingeți butonul departe de dumneavoastră pentru a activa frâna de parcare, trageți butonul spre dumneavoastră pentru a o dezactiva și a vă deplasa. Frâna de parcare trebuie utilizată atunci când urcați sau coborâți din scaunul cu rotile, dar nu trebuie folosită pentru a reduce viteza.

Scaunul cu rotile este vândut complet asamblat – trebuie doar să instalați suportul pentru picioare. Înainte de utilizare, asigurați-vă întotdeauna că suportul pentru picioare este atașat ferm. După despachetarea scaunului cu rotile, păstrați cutia.

Fiecare scaun cu rotile pentru transport LIGHTMAN TRAVEL este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Este recomandat să depozitați scaunul cu rotile într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să îl curățați periodic fără a folosi detergenți agresivi sau să îl acoperiți. Scaunul cu rotile trebuie verificat regulat, garantând astfel siguranța și confortul utilizatorului.

Dispozitivul are o garanție de 24 de luni (excluzând roțile din față și din spate) de la data achiziției.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 120 kg
  • Greutate: 13.4 kg
  • Înălțime totală: 93 cm
  • Lățime totală: 56 cm
  • Lungime totală: 105 cm
  • Înălțimea scaunului: 52 cm
  • Lățimea scaunului: 38 cm
  • Adâncimea scaunului: 41 cm
  • Diametrul roților: 190 / 310 mm
Adauga primul o recenzie pentru “Scaun cu rotile pentru transport LIGHTMAN TRAVEL, dimensiune 38/41/43/46/48/51 cm, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Scaun cu rotile pentru transport LIGHTMAN TRAVEL, dimensiune 38/41/43/46/48/51 cm, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.