Scaun cu rotile standard STEELMAN START, dimensiune 43 cm, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Scaunul cu rotile universal STEELMAN START, cu o construcție robustă și fiabilă, este proiectat pentru persoanele cu greutatea de până la 120 kg, care au probleme temporare sau pe termen lung de mobilitate. Scaunul poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior, pentru mișcare independentă, prin rotirea arcurilor metalice de pe roțile din spate. Dacă este necesar, scaunul poate fi condus de un însoțitor folosind mânerele de împingere montate deasupra spătarului.

Un număr scris pe autocolantul rotund de pe cotieră (de exemplu, 43) indică faptul că lățimea scaunului este de 43 cm. Structura acestui dispozitiv de mobilitate este realizată din metal, vopsită, având un element în formă de cruce, astfel încât scaunul cu rotile se pliază ușor și este convenabil pentru transport. Lățimea scaunului cu rotile pliat este de doar 26 cm, înălțimea spătarului este de 46 cm, iar adâncimea șezutului este de 41 cm. Scaunul și spătarul sunt căptușite. Cotierele sunt pliabile și detașabile folosind sisteme de fixare, distanța dintre cotiere și scaun este de 22 cm. Suporturile pentru picioare sunt detașabile, rotative în lateral și reglabile pe înălțime, având o curea de sprijin pentru gambe detașabilă. Roțile din spate sunt pneumatice (gonflabile), iar arcurile de conducere și jantele sunt din aluminiu. Dimensiuni: roți frontale – 20×5 cm, roți din spate – 61 cm. Frânele de parcare sunt amplasate pe ambele părți ale scaunului cu rotile. Pachetul scaunului cu rotile include o pompă, reflectoare, o cheie de ajustare și instrucțiuni de utilizare și întreținere în limba lituaniană.

Frâna de parcare trebuie utilizată atunci când urcați sau coborâți din scaunul cu rotile, dar nu trebuie folosită pentru reducerea vitezei. Scaunul cu rotile este vândut complet asamblat – trebuie doar să instalați suportul pentru picioare. Înainte de utilizare, asigurați-vă întotdeauna că suportul pentru picioare este atașat ferm.

Fiecare scaun cu rotile STEELMAN START este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Este recomandat să depozitați scaunul într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să îl curățați periodic fără utilizarea detergenților agresivi sau să îl acoperiți.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 120 kg
  • Greutate: 18.2 kg
  • Înălțime totală: 90.5 cm
  • Lățime totală: 63 cm
  • Lungime totală: 105 cm
  • Înălțimea scaunului: 50 cm
  • Lățimea scaunului: 43 cm
  • Adâncimea scaunului: 41 cm
  • Înălțimea spătarului: 46 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Scaun cu rotile standard STEELMAN START, dimensiune 43 cm, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Scaun cu rotile standard STEELMAN START, dimensiune 43 cm, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.