Scaun cu rotile universal STEELMAN ECO, dimensiune 46 cm, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Scaunul cu rotile universal STEELMAN ECO cu o construcție solidă și fiabilă este destinat persoanelor cu greutatea de până la 120 kg, care au probleme temporare sau pe termen lung de mobilitate. Scaunul cu rotile poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior, pentru a se deplasa independent prin rotirea arcurilor metalice de pe roțile din spate. Dacă este necesar, scaunul cu rotile poate fi împins de către însoțitor folosind mânerele de împingere montate deasupra spătarului.

Un număr scris pe autocolantul rotund de pe cotieră (de exemplu, 46) indică faptul că lățimea scaunului este de 46 cm. Structura acestui dispozitiv de mobilitate este realizată din metal și vopsită, având un element în formă de cruce, astfel încât scaunul cu rotile se pliază ușor și este convenabil pentru transport. Lățimea scaunului cu rotile pliat este de doar 26 cm, înălțimea spătarului este de 40,5 cm, iar adâncimea scaunului este de 41 cm. Scaunul și spătarul sunt tapițate. Cotierele sunt fixate de cadru, iar distanța dintre cotiere și scaun este de 22 cm. Suportul pentru picioare este reglabil pe înălțime și are o curea de sprijin pentru gambe detașabilă. Roțile din spate – neinflamabile, arcurile de antrenare și jantele – din aluminiu. Dimensiuni: roți frontale – 20×2.5 cm, roți din spate – 61 cm. Frânele de parcare sunt pe ambele părți ale scaunului cu rotile. Scaunul cu rotile vine cu instrucțiuni de utilizare și întreținere în limba lituaniană.

Frâna de parcare trebuie utilizată atunci când urcați sau coborâți din scaunul cu rotile, dar nu trebuie folosită pentru reducerea vitezei. Scaunul cu rotile este vândut complet asamblat – trebuie doar să instalați suportul pentru picioare. Înainte de utilizare, asigurați-vă întotdeauna că suportul pentru picioare este atașat ferm.

Fiecare scaun cu rotile STEELMAN ECO este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Este recomandat să depozitați scaunul cu rotile într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să îl curățați periodic fără a folosi detergenți agresivi sau să îl acoperiți.

Dispozitivul are o garanție de 24 de luni (excluzând roțile din față și din spate) de la data achiziției.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 120 kg
  • Greutate: 18 kg
  • Lățime totală: 65 cm
  • Lungime totală: 105 cm
  • Înălțimea scaunului: 50 cm
  • Lățimea scaunului: 46 cm
  • Adâncimea scaunului: 41 cm
  • Înălțimea spătarului: 42 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Scaun cu rotile universal STEELMAN ECO, dimensiune 46 cm, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Scaun cu rotile universal STEELMAN ECO, dimensiune 46 cm, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.