Scaun de duș cu brațe detașabile, poate fi folosit în timpul dușului, băii sau pur și simplu în baie, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Un scaun de duș stabil, ușor de curățat și dezinfectat, cu brațe detașabile, poate fi folosit în timpul dușului, băii sau pur și simplu în baie. Este fabricat din plastic robust, antiderapant și aluminiu de calitate. Scaunul are găuri pentru scurgerea apei, iar spătarul confortabil are un decupaj. Brațele și spătarul pot fi îndepărtate fără ajutorul uneltelor. Potrivit pentru persoane cu greutatea de până la 100 kg.

Înălțimea scaunului se modifică prin ajustarea lungimii picioarelor. Fiecare picior are găuri pentru blocarea înălțimii. Apăsați butonul de blocare spre interior, trageți piciorul telescopic din tubul exterior, setați înălțimea în poziția dorită (butonul de blocare pe exterior). Aveți grijă de siguranța dvs. – înainte de a folosi scaunul, asigurați-vă că toate picioarele sunt setate la aceeași înălțime și blocate în siguranță.

Fiecare scaun de duș cu brațe detașabile este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea scaunului într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, curățarea periodică cu soluții de curățare neagresive și uscarea după curățare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 100
  • Greutate, kg: 3.3
  • Înălțime totală, cm: 70-84
  • Lățime totală, cm: 57
  • Lungime totală, cm: 46
  • Înălțime scaun, cm: 41.5-55
  • Lățime scaun, cm: 41.5
  • Adâncime scaun, cm: 40-43.5
Adauga primul o recenzie pentru “Scaun de duș cu brațe detașabile, poate fi folosit în timpul dușului, băii sau pur și simplu în baie, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Scaun de duș cu brațe detașabile, poate fi folosit în timpul dușului, băii sau pur și simplu în baie, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.