Scaun de duș fără spătar, poate fi utilizat în timpul dușului, băii sau doar în baie, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Scaun de duș stabil, ușor de curățat și dezinfectat, fără suport pentru spate, poate fi utilizat în timpul dușului, băii sau doar în baie. Este fabricat din plastic robust, antiderapant și aluminiu de calitate. Partea de șezut este convexă, cu orificii pentru scurgerea apei și decupaje pentru prindere. Potrivit pentru persoane cu greutatea de până la 135 kg.

Înălțimea scaunului este ajustată prin reglarea lungimii picioarelor. Fiecare picior are orificii pentru setarea înălțimii. Ținând piciorul scaunului cu o mână, apăsați în jos dispozitivul de fixare, cu cealaltă mână setați înălțimea dorită a scaunului și blocați piciorul. Aveți grijă de siguranța dumneavoastră – înainte de utilizare, asigurați-vă că toate picioarele sunt setate la aceeași înălțime și sunt fixate în siguranță.

Fiecare scaun de duș fără suport pentru spate este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea scaunului într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, curățarea periodică cu soluții de curățare neagresive și uscarea acestuia după curățare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 135
  • Greutate, kg: 2.0
  • Înălțime totală, cm: 43-56
  • Lățime totală, cm: 51
  • Lungime totală, cm: 40
  • Înălțimea scaunului, cm: 33-50
  • Lățime scaun, cm: 51
  • Adâncime scaun, cm: 45
Adauga primul o recenzie pentru “Scaun de duș fără spătar, poate fi utilizat în timpul dușului, băii sau doar în baie, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Scaun de duș fără spătar, poate fi utilizat în timpul dușului, băii sau doar în baie, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.