Sistem de incarcare containere .20 | SIMPLY

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Sistem de incarcare containere

PUR ŞI SIMPLU.
Sistemul de încărcare a containerelor.

Containerele pot rezolva toate problemele de logistică. Cu excepția uneia: încărcarea acestora. O idee genială poate fi conceputa în special atunci când vine vorba de articole grele și voluminoase. Standardele și sistemele la nivel mondial sunt înlocuite cu improvizația la fața locului, necesitând stivuitoare și personal în interiorul containerelor care să asigure articolele cu mâinile goale. Și fiind expusi la numeroase riscuri. Ca să nu mai vorbim de timpul pierdut. Pentru că orice container care nu este în mișcare costă bani.
Așa că este timpul pentru un nou standard: un sistem de încărcare a containerelor. Gândit de la A la Z. Ușor de manevrat – și chiar si mai ușor de operat.
Sistemul de încărcare a containerelor SIMPLY oferă exact asta. După apăsarea butonului, mai sunt doar 10 minute până când camionul poate să iasă din curte.

indiferent de cazul specific, accentul s-a pus pe expedierea rapidă și fiabilă a produselor pe care restul lumii le aștepta. Și de aceea SIMPLY este un sistem de încărcare a containerelor conceput pentru toate containerele maritime convenționale.

Marfă voluminoasă, grea.
Din perspectiva SIMPLY.

Greutate 5,6 Tons

Lungime 7.400 mm

Latime ca. 2.600 mm

Inaltime ca. 1.400 mm

Capacitate ca. 30 T

Putere motor 1,5 KW

Presiune aer 6–8 bar

Conexiune electrica 400 Volt, 16 Amps

Calea maximă de rulare ca. 5.940 mm

Timp de rulare ca. 2,0 min.

SIMPLY este un sistem de încărcare a containerelor format din foarte puține componente, ceea ce îl face mai fiabil și mai flexibil. Și fiecare dintre aceste componente este extrem de sofisticată.
Ceea ce sporește eficiența SIMPLY – și satisfacția dumneavoastră.

Cum functioneaza?

Inteligent
SIMPLY se bazează pe un cadru cu bare transversale. Este fabricat din oțel solid și proiectat să suporte cele mai grele sarcini. De asemenea, este rezistent la intemperii, deoarece sistemele automate de încărcare a containerelor trebuie să poată garanta o funcționare fiabilă și pe termen lung chiar și în aer liber, printre elemente. Suporturile cadrului se așează pe rotile și sunt, de asemenea, reglabile pe înălțime și lateral. Alimentat electric la cerere.

Simplu
Cadrul de transport se așează pe cadrul de bază. Se deplasează în și din container. De asemenea, este fabricat din oțel solid, dar are doar nouă centimetri înălțime pentru a optimiza înălțimea încărcăturii. Cadrul de transport împinge paletul portant în container și apoi alunecă înapoi sub el. Pentru a face acest lucru, este mai întâi ridicat cu burdufuri de aer, dintre care sunt douăzeci și unu în total. Cadrul este alimentat de un lanț; motorul are o putere de 1,5 kW și o tensiune nominală de 400 volți. Paletul este din lemn și este chiar ușor de construit singur, în funcție de dimensiunea încărcăturii și, bineînțeles, de container.

Rapid
Acest lucru face ușoară și sigură ridicarea încărcăturii în afara containerului sau chiar înainte de sosirea containerului, economisind timp, scutând nervii și, cel mai important, evitând necesitatea de a avea stivuitoare și personal în interiorul containerului.

Puteți alege fie să ridicați paletul pre-ales pe sistemul automat de încărcare a containerelor, fie să ridicați paletul direct pe cadrul de transport.

Eficient
Încărcarea containerelor. Un proces care necesită un total mare de un membru al personalului! Și nici măcar ei nu au mare lucru de făcut. Camionul face marșarier până la SIMPLU și folosește reglatorul de nivel pentru a elimina orice diferență de înălțime. Odată ce marginea de dedesubt a containerului atinge aceeași înălțime ca SIMPLY, elementele de fixare personalizate sunt introduse în fitingurile de colț standardizate și fixate cu un șurub de tensionare. Aerul comprimat pentru burduful de aer este apoi conectat și lungimea containerului este selectată pe cutia de comutare. Restul este o apăsare a unui buton.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Sistem de incarcare containere .20 | SIMPLY”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Sistem de incarcare containere .20 | SIMPLY

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.