Echipamente de dezinfectie

Echipamente de dezinfectie ce inlocuiesc aplicatiile obisnuite de pulverizare si stergere clasica si pot efectua un tratament rapid, inclusiv in locurile greu accesibile. Echipamentele de nebulizare pot distribui solutia anti-bacteriana proprie in ceata rece sau termica, ultra fina, care contine milioane de particule de curatare care pot fi usor absorbite in perne, paturi, tavane, perdele, covoare, imbracaminte dar si pe toate suprafetele de lucru. Totodata ceata fina este singura capabila sa patrunda complet in toate zonele sistemelor de ventilatie ale cladirilor, dar si in domeniul auto, care sunt un catalizator pentru raspandirea bolilor.

De asemenea Unilift iti pune la dispozitie generatoare de ozon, o tehnologie inovatoare capabila sa profite de proprietatile biocide ale ozonului care este foarte eficient impotriva unei game largi de microorganisme, chiar si la concentratii scazute, inclusiv virusi, si nu lasa reziduuri sau subproduse toxice precum alti dezinfectanti.

Pentru a garanta clientilor tai eficienta procesului de dezinfectie Unilift ofera aparate si teste pentru verificarea nivelului de bacterii de pe suprafetele deinfectate.

Products 1 - 40 from 71. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.