Solutii Sablare

UNILIFT  va ofera o gama larga de echipamente, accesorii si agenti pentru diferite tipuri de sablare produse de branduri de renume international precum IBIX din Italia pentru sablare, OERTZEN din Germania pentru hidrosablare si PA-ETL din Italia pentru accesorii.

Solutii Sablare perfecte pentru o varietate mare de aplicatii: industriale, caroserii/piese metalice, constructii, intretinere nave, renovari, pregatire pre-vopsire si curatare, curatare fatade cladiri, inlaturare graffiti, precum si pentru restaurare lemn, sablare sticla, aluminiu, curatare beton, suduri, etc.

Pentru ca procesul de sablare sa fie sigur si rapid iti punem la dispozitie o gama larga de accesorii profesionale, agenti de sablare pentru a obtine o curatare eficienta, si echipamente de sablare si hidrosablare fixe si mobile, utilizabile in conditii de lucru diverse, de la cele mai dure pana la cele mai delicate, avand in vedere ca sunt confectionate cu tehnologie de ultima ora, din materiale ce respecta cele mai inalte stanarde ale calitatii.

Cu ajutorul echipamentelor de sablare poti obtine performante inalte, randament si productivitate crescuta pentru lucrul ce necesita presiune.

Products 1 - 40 from 101. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.