Echipamente de sablare mobile

Echipamentele profesionale de sablare pe care Unilift vi le pune la dispozitie sunt produse de partenerul de renume mondial IBIX. Echipamente de sablare mobile realizate din aluminiu,  usor de transportat si utilizat, echipament versatil, operat de o singura persoana.

Echipamentele de sablare pot fi utilizate in doua moduri diferite, curatare standard uscata cu minerale sau agenti de curatare vegetali, sau pulverizare la presiune joasa a apei atomizate amestecata cu agenti de sablare. Echipamentele de sablare IBIX ofera intotdeauna un debit consistent al aerului si al agentilor de curatare.

Sistemul ecologic de sablare uscata este ideal pentru tratarea lemnului si a suprafetelor poroase ce nu permit utilizarea apei.

Sablarea umeda ce presupune mixarea apei si a pulberii se realizeaza in pistol, astfel se reduce consumul de apa, reziduurile sunt in cantitate mai mica si se protejeaza zonele adiacente. Echipamentele de sablare au sisteme de fixare rapida pentru o conectare rapida la sursele de apa sau la un rezervor de apa.

Avand in vedere ca sunt confectionate cu tehnologie de ultima ora, din materiale ce respecta cele mai inalte stanarde ale calitatii, echipamentele profesionale de sablare pot fi folosite fara nici o problema in procesele de sablare extrem de dure.

Products 1 - 19 from 19. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.