Hidro-sablare

Echipamentele de hidro-sablare oferite de Unilift sunt sisteme profesionale si pot fi utilizate in: hidrosablare, curatare autovehicule/masini de constructii, intretinere/reparare betoane/pardoseli,  industria vopselelor, curatare rugina, curatare a fatadelor cladirilor, constructii, desfundare tevi, administrarea apelor.

Hidrosablarea este o solutie mobila, poate fi pusa in practica oriunde, atat la sediul furnizorului de servicii, cat si la locatia clientului. Intregul proces este rapid, sigur, 100% ecologic si poate curata diferite materiale, este flexibil si poate curata fara probleme atat piese metalice, cat si piese din lemn, piatra sau caramida.
Echipamentele de spalat cu presiune sau ultrapresiune produse de brandul Oertzen, sunt aparate robuste, compacte, potrivite aplicatiilor dificile. Echipamentele pe care vi le oferim pot fi fixe sau mobile, cu apa rece sau incalzita, cu motorizare electrica sau termica, variantele disponibile avand presiuni de lucru de la 1000 pana la 3000 de bari, dotate cu pompe Hammelmann sau Interpump.

Products 1 - 24 from 24. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.