Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX

0.00 lei

In stock

Spalatoria auto self service CarBax Vario este un sistem modular format dintr-un echipament pe un cadru din otel inoxidabil pentru fiecare boxa separat. Acest design este potrivit pentru centrele de spălătorie auto mai mici, cu 1-2 locuri, dar si pentru centrele de spălătorie de dimensiuni medii, cu maximum 6 locuri. Datorita dimensiunilor foarte compacte ale aparatului, este potrivit pentru amplasarea in incaperi tehnice atipice.

Deși dispozitivele CarBax Vario sunt unități separate, datorită sistemului CarBax Connect sunt perfect interconectate. Dispozitivele partajează toate informațiile despre starea curentă a boxelor individuale și, de asemenea, configurarea tuturor se face de la un dispozitiv prin intermediul ecranului tactil.

Echipamentul CarBax Vario este potrivit pentru toate centrele de spălătorie auto cu 1 - 6 locuri și poate fi echipat cu până la 8 programe de spălare, inclusiv spălare sub șasiu.

Compara produsul

Caracteristici

Gamă largă de programe de spălare

alegere de până la 8 programe de spălare
  Spalatoriile auto CarBax Vario pot fi echipate cu o gamă largă de programe de spălare pe care clienții dumneavoastră le vor aprecia. Oferim o gamă de până la 8 programe de spălare, de la programe de spălare de bază la programe speciale. Programele sunt aranjate cronologic, în ordinea în care se poate obține cel mai bun rezultat.
162coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Spălare sub șasiu

Spalatoriile auto CarBax Vario pot fi echipate cu un program de spălare sub șasiu. În ce priveste spalatoriile self service acesta este, fără îndoială, un program de spălare unic, care oferă valoare adăugată pentru întregul centru de spălătorie auto.

164coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Sistem tehnologic modular

Sistemul modular al tehnologiei CarBax Vario reprezinta faptul ca fiecare cutie este amplasată pe un cadru separat, iar această caracteristică asigură o versatilitate ridicată.

143coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

CarBax Connect

Sistem de conectare și comunicare de date între compartimentele individuale CarBax Vario. Această comunicare asigură transmiterea de informații despre starea curentă a dispozitivelor, statistici și setări. Datorită sistemului CarBaxConnect, este posibil să configurați sau să afișați statistici pentru toate dispozitivele dintr-un singur loc, prin intermediul ecranului tactil sau prin acces la internet de la distanță pe mobil, tabletă sau computer.

144coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Pompa de inalta presiune 

Pompa cu trei pistoane ceramice si cap din alama nichelata rezistenta la substante chimice cu un debit maxim de 12,5 l/min si o presiune de 200 bar in setul de lucru cu un debit maxim de 12,5 l/min si o presiune de lucru de 100 bar pentru a-i asigura durata lungă de viață și fiabilitatea operațională. În același timp, motoarele pompelor sunt controlate de convertizoare de frecvență, ceea ce asigură reglarea automată a vitezei la programul de spălare selectat în prezent. Acest lucru asigură un consum optim de apă, electricitate și chimicale.

145coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Sistem de protecție împotriva înghețului

Dispozitivul CarBax Vario include un sistem de protecție împotriva înghețului cu două module. Sistemul de protecție la îngheț se bazează pe două medii – aer și apă. Aerul este potrivit pentru închiderea compartimentelor de spălare individuale pentru o perioadă mai lungă de timp. Apa este folosită ca protecție permanentă împotriva înghețului, fie în circuit închis, fie în sistem deschis. Centrele de spălătorie auto CarBax sunt așadar gata de funcționare la temperaturi de până la -35 ° C.  

133coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Panou de control

Cadrul panoului de control este realizat din oțel inoxidabil solid pentru a obține o securitate ridicată. Panoul de control poate fi echipat cu sisteme de plată, cum ar fi monede electronice, carduri de fidelitate CarBaxCard sau un terminal de plată POS. Panoul include și un afișaj LCD color de 4,3” pentru afișarea creditului rămas, a programului de spălare în curs și, dacă este cazul, un mesaj pentru clienți despre întreținerea zonei de spălare.

134coverphoto
130coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Modalitatile de plata

Fise speciale 

Contorul electronic de monede acceptă până la 6 tipuri de monede sau jetoane.
131coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Carduri de fidelitate CarBaxCard

Sistemul de carduri de fidelitate fără numerar CarBaxCard cu ajutorul căruia clienții tăi pot plăti pentru spălarea în spalatoria auto. CarBaxCards pot fi vândute și reîncărcate direct prin schimbătorul de bancnote CarBaxChange. În plus, sistemul CarBaxCard vă permite să creați un sistem de fidelizare sub formă de reduceri aplicate la reîncărcarea creditului pe baza sumei încărcate pe CarBaxCard-ul dvs.

132coverphoto Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX - Unilift spalatorie

Terminal POS de plată

Terminal de plată pentru plata contactless pentru spălarea prin VISA, MasterCard sau dispozitive mobile care acceptă Apple și Google Pay.
5/5 (2 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

spalatorie self service

Spalatorie auto self service | CarBax Vario 1-6 boxe | CARBAX

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.