NOU! Piese pentru orice utilaj cu livrare în regim de urgență!

Spuma decarbonizatoare RESURS

0.00 lei

Compara produsul

Spuma decarbonizare RESURS este destinată curățării profesionale a camerei de ardere și îndepărtării depunerilor de lac fara a fi necesara dezasamblarea motorului.
Spuma RESURS dizolvă calamina de carbon de pe supape, galeria de admisie, pe partea superioară a pistonului și zona segmenților de compresie.
Poate fi utilizata pentru curățarea EGR-ului, turbocompresorului și a altor elemente din aluminiu, oțel sau fontă. Nici cele mai dificile depuneri de lac nu pot rezista spumei de decarbonizare RESURS.

O singura utilizare in 5 ciclurie de curatare a cate 5 minute sunt mai eficiente decat procesul de decarbonizare sau curatarea cu hidrogen
5 cicluri cate 5 minute sunt mai efective decat o singură aplicare altor spume cu actiune in 5 minute.
Spuma decarbonizare RESURS curata motorul mai efectiv multumit schemei de 5 cicluri de umezire, inmuiere, dizolvare si spalare a carbonului.

AVANTAJELESPUMEI DE DECARBONIZARE RESURS

EFECTIV

Intr-un flacon de 400ml e suficientă spumă pentru a curăța 2 motoare cu patru cilindri sau 1 motor cu șase cilindri. Acest indicator este de 4 ori mai mare decât la produsele analog!

CONVENABIL

Aplicare ușoară datorită unui pai lung (60 cm). Pulverizatorul de la capătul paiului asigură umplerea uniformă cu spumă a întregii părți superioare a camerei de ardere.

SIGUR

RESURS nu provoacă coroziunea oțelului, aluminiului, fontei sau aliajelor acestora. Sub rezerva instrucțiunilor, acesta nu afectează elementele de cauciuc și plastic ale motorului cu ardere internă.

FĂRĂ MIROS

Spuma are un miros neutru. Nu conține acizi, alcaline caustice și amoniac, care, atunci când sunt supraîncălzite, emit un miros și vapori mortali.

Pentru a curăța camera de ardere
 1. Încălziți motorul la temperatura de funcționare (40-50 ° С). Scoateți bobinele și bujiile. Setați pistoanele în poziția de mijloc.
 2. Pulverizați produsul în gaura bujiei până când este complet umplut cu spumă.
 3. După ce s-a depus spuma, lăsați-o să reacționeze cu depozitele de carbon timp de 5-7 minute. Repetați pașii 2 și Se recomandă repetarea aplicației de 5 ori.
 4. Scoateți produsul rămas cu paiul din kit si o seringă, suflați cu aer comprimat.
 5. Acoperiți toate găurile bujiei cu un material textil pentru a preveni stropire cu lichid.
 6. Porniți demarorul pentru aproximativ 10 secunde.
 7. Instalați toate bujiile.
 8. Porniți motorul și lăsați-l la ralanti aproximativ 5 minute. Fumul gros poate scăpa din conducta de evacuare. Este necesară creșterea rotatiei motorului de mai multe ori pana la 3000-4000 rpm, până când fumul devine mai puțin saturat.
 9. Se recomandă repetarea procesului după 10000 km dacă motorul este puternic contaminat
 10. Este indicat să schimbați filtrul și uleiul. Pentru a proteja și a restabili motorul împotriva uzurii, vă recomandăm să aplicați aditivul restaurator RESURS.
Pentru a curăța galeria de admisie
 1. Încălziți motorul la temperatura de funcționare (40-50 ° С). Deconectați partea de plastic a galeriei de admisie. Supapele trebuie sa fie închise.
 2. Pulverizați produsul în galeria de admisie până când este complet umplut cu spumă.
 3. După ce s-a instalat spuma, lăsați să reacționeze cu carbonul timp de 5-7 minute. Repetați pasul 3-4 de 5 ori.
 4. Repetați aplicația de aproximativ 4-5 ori.
 5. Îndepărtați rămășițele produsului cu o cârpă, apoi suflați galeria cu aer comprimat, acoperind găurile bujiei cu material textil. Evitați contactul cu pielea si ochii.
 6. Montati galeria de admisie, apoi se recomandă curățarea camerei de ardere

 

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Spuma decarbonizatoare RESURS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Spuma decarbonizatoare RESURS

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.