NOU! Piese pentru orice utilaj cu livrare în regim de urgență!

Stand pentru brate de uscare LU-B | Mosmatic

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest stand este special fabricat pentru montarea si utilizarea echipamentelor profesionale de uscare/aspirare marca Mosmatic. Se utilizeaza foarte eficient in combinatie cu bratele de aspirare/uscare si cu uscatorul universal Mosmatic Dryer.

Poate fi pozitionat in spatiile sau incaperile special amenajate pentru uscarea autovehiculelor in urma proceselor de spalare. Acest stand este potrivit pentru spalatoriile auto sau spalatoriile de tip self-service.

Utilizat corespunzator in combinatie cu echipamentul potrivit, acest stand pune la dispozitie o modalitate corecta de utilizare a bratelor de aspirare si uscare marca mosmatic. Bratele se fixeaza eficient pe stand si nu incomodeaza utilizatorul in timpul proceselor de uscare sau aspirare a autovehiculelor.

Reprezinta o solutie ideala pentru sarcinile de curatare a interioarelor autoturismelor de orice fel.

Standul permite miscarea usoara si precisa a bratelor instalate, iar acestea urmeaza eficient pozitia utilizatorilor in timpul sarcinilor de lucru.

Este fabricat din otel inoxidabil, rezistent la depunerile de rugina, astfel se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung a acestui echipamet profesional marca Mosmatic pentru spalatoriile auto.

Acest stand este potrivit in orice spatiu special amenajat pentru curatarea autovehiculelor. Iar in combinatie cu produsele potrivite se poate alcatui o instalatie completa speciala pentru sarcinile de curatare, spalare, aspirare si uscare a autovehiculelor, care sa corespunda cerintelor si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

LU-B
Nr. Diametru Greutate (kg)
60.303 40 17.1
60.312 50 21.8

Pentru mai multe informatii legate de alcatuirea instalatiilor pentru spalatorii si produsele profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Stand pentru brate de uscare LU-B | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Stand pentru brate de uscare LU-B | Mosmatic

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.