Suport confortabil pentru infuzii, de 4 kg, reglabil pe înălțime (120 – 214 cm), Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Suport confortabil pentru infuzii, de 4 kg, reglabil pe înălțime (120 – 214 cm), realizat din oțel acoperit cu un strat de crom anticoroziv, rezistent la dezinfectanți. Dispune de 4 roți cauciucate, antistatice și manevrabile (două dintre ele cu frâne) care se rotesc pe axa lor (360°). Acest model are patru cârlige pentru agățarea infuziilor. Distanța de la centrul suportului până la cârlig este de 14,5 cm. Greutatea maximă admisă pe cârlig – 3 kg.

Asamblare suport. Puneți țeava suportului pe baza cu roți și blocați-o. Introduceți șurubul și strângeți-l în sensul acelor de ceasornic. De asemenea, înșurubați suportul în sensul acelor de ceasornic. Fiecare suport pentru infuzii este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă protejarea acestuia de praf prin acoperire sau curățare periodică.

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și întreținere și recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII :

  • Încărcătură maximă, kg: 12
  • Înălțime totală, cm: 120-214
  • Diametru, mm: 58
  • Diametru roți, mm: 50
Adauga primul o recenzie pentru “Suport confortabil pentru infuzii, de 4 kg, reglabil pe înălțime (120 – 214 cm), Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Suport confortabil pentru infuzii, de 4 kg, reglabil pe înălțime (120 – 214 cm), Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.