TARGĂ DE TRANSPORT CU 4 MÂNERE, destinată mutării pacienților imobilizați, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Targa de transfer este destinată mutării pacienților imobilizați dintr-o suprafață pe alta, de exemplu de pe un pat pe un scaun cu rotile de transport sau de pe un pat pe alt pat. Transferul sigur al pacientului este asigurat de mânerele puternice, câte două pe fiecare parte. Targa este fabricată din nailon rezistent și impermeabil, cu un inserții de plastic flexibil în interior.

Pentru a ridica (muta) pacientul în siguranță sunt necesare cel puțin 2 persoane! Asigurați-vă că greutatea persoanei ridicate nu depășește încărcătura maximă admisă pe targă! Luați în considerare înălțimea persoanei ridicate – alegeți o targă de dimensiunea potrivită. De asemenea, înainte de ridicare, evaluați capacitatea dvs. de a efectua acțiunea de ridicare în siguranță. Invitați mai multe persoane dacă este necesar. Ridicați sincronizat – este recomandat să mențineți poziția orizontală a tărgi în timpul utilizării.

Fiecare targă de transport este verificată în fabrică, astfel încât utilizatorul primește doar un produs de calitate. Este recomandat să le protejați de praf prin acoperirea sau curățarea lor periodică. Husa poate fi spălată la 40 °C, dar nu poate fi călcată.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Încărcătură maximă, kg: 150
  • Greutate, kg: 1.2
  • Lățime totală, cm: 53
  • Lungime totală, cm: 110
Adauga primul o recenzie pentru “TARGĂ DE TRANSPORT CU 4 MÂNERE, destinată mutării pacienților imobilizați, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

TARGĂ DE TRANSPORT CU 4 MÂNERE, destinată mutării pacienților imobilizați, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.