Transpalet – Challenger AC-evo 150/200 – Armanni

0.00 lei

In stock

Challenger AC-evo este transpaletul electronic ideal pentru manipularea paleților în depozite mari unde este necesară o viteză mare de deplasare pentru a acoperi distanțe lungi. Echipat cu un sistem solid și sigur cu platformă pliabilă și șine laterale de siguranță pentru călărie la bord, CHALLENGER permite operatorului să se deplaseze rapid pe distanțe mari, reducând în același timp semnificativ oboseala relativă.

Challenger AC-evo 150/200 permite manipularea sarcinilor de până la 1500 kg.

Compara produsul

VITEZĂ MARE ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ:
Roata motorului cu cuplu rapid sporit garantează viteze de deplasare de peste 6 km/h, în timp ce platforma operatorului cu panouri laterale de siguranță garantează transportul mărfurilor în deplină siguranță, stabilitate și confort pentru operator.

AUTONOMIE MAXIMA:
Bateria de tracțiune blindată supradimensionată garantează cea mai mare autonomie de utilizare.

EFICIENTA MAXIMA:
Activarea, in faza de franare, a unui sistem specific de recuperare a energiei combinata cu cercetarea, in faza de proiectare, a celui mai mic consum, garanteaza cicluri de lucru mai mari la fiecare reincarcare a bateriei.

CONTROL MAXIM:
Sistemul avansat care actioneaza asupra sistemului de tractiune permite, pe langa reglarea cu precizie maxima a vitezei, siguranta deplina in operatiunile de incarcare/descarcare pe rampa printr-o actiune Anti Roll-Back, pornirea in sus fara alunecare in marsarier si Anti Roll-Down, controlul cuplului al mașinii de coborâre.

MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
Sistemul inovator de direcție DR EVO permite operatorului să beneficieze de manevrabilitate maximă, manevrabilitate și siguranță garantate de noul mâner de direcție care integrează noua funcție broasca testoasă și sistemul inovator de comandă sus/jos cu două viteze.

STABILITATE PE FIECARE SUPRAFAȚĂ:
Structura de sustinere in 5 puncte flancata de sistemul specific de amortizor (sistem SGS, Super Grip System) asigura aderenta perfecta a rotii motoare pe podea chiar si in prezenta unor nereguli sau denivelari adanci.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Transpalet – Challenger AC-evo 150/200 – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Transpalet - Challenger AC-evo 150/200 - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.