Transpalet – Discovery AC-evo 400/200 – Armanni

0.00 lei

In stock

DISCOVERY, este transpaletul electronic ideal pentru munca intensiva si manipularea sarcinilor grele. Rezistența, manevrarea, fiabilitatea și siguranța sunt calitățile care au făcut ca acest model să aibă succes.

Discovery AC-evo 400/200 permite manipularea sarcinilor de până la 4000 kg.

Compara produsul

VERSATILITATE:
Datorită numeroaselor opționale, este posibilă configurarea transpaleților specifice pentru nevoile particulare ale fiecărui mediu de lucru; platforma pliabilă, de exemplu, garantează o oboseală redusă a operatorului (om la bord) și viteze mari de deplasare pe culoar, mai ales dacă este combinată cu dispozitive precum o roată motorizată îmbunătățită și părți laterale de siguranță pentru operator.

AUTONOMIE MAXIMA:
Bateria standard de tractiune blindata garanteaza cea mai mare autonomie de utilizare.

EFICIENTA MAXIMA:
Activarea, in faza de franare, a unui sistem specific de recuperare a energiei combinata cu cercetarea, in faza de proiectare, a celui mai mic consum, garanteaza cicluri de lucru mai mari la fiecare reincarcare a bateriei.

CONTROL MAXIM:
Sistemul avansat care actioneaza asupra sistemului de tractiune permite, pe langa reglarea cu precizie maxima a vitezei, siguranta deplina in operatiunile de incarcare/descarcare pe rampa printr-o actiune Anti Roll-Back, pornirea in sus fara alunecare in marsarier si Anti Roll-Down, controlul cuplului al mașinii de coborâre.

MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
Sistemul inovator de direcție DR EVO permite operatorului să beneficieze de manevrabilitate maximă, manevrabilitate și siguranță garantate de noul mâner de direcție care integrează noua funcție broasca testoasă și sistemul inovator de comandă sus/jos cu două viteze.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Transpalet – Discovery AC-evo 400/200 – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Transpalet - Discovery AC-evo 400/200 - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.