Transpalet – Smart Plus AC-evo 200/200 – Armanni

0.00 lei

In stock

Smart Plus, compactitate, versatilitate și eleganță pentru o manevrare agilă, rapidă și sigură.
Cel mai mic din categoria sa, la fel de compact ca un transpalet manual, este cea mai bună soluție pentru deplasarea în spații restrânse, unde agilitatea și compactitatea sunt calitățile esențiale cerute; caracteristici care fac ca Smart Plus să fie deosebit de potrivit pentru manevrarea pe camioane și camioane.

Smart Plus AC-evo 200/200 permite manipularea sarcinilor de până la 2000 kg.

Compara produsul

COMPACT CA UN TRANSPALET MANUAL:
Compoziția standard garantează deja compactitate maximă (1150 mm) care poate fi mărită și mai mult prin alegerea echipamentelor cu furci scurtate de 800 sau 1000 mm pentru manipulare în medii cu spațiu de manevră minim (camioane, camioane, containere etc.).

EFICIENTA MAXIMA:
Activarea, in faza de franare, a unui sistem specific de recuperare a energiei combinata cu cercetarea, in faza de proiectare, a celui mai mic consum, garanteaza cicluri de lucru mai mari la fiecare reincarcare a bateriei.

CONTROL MAXIM:
Sistemul avansat care actioneaza asupra sistemului de tractiune permite, pe langa reglarea cu precizie maxima a vitezei, siguranta deplina in operatiunile de incarcare/descarcare pe rampa printr-o actiune Anti Roll-Back, pornirea in sus fara alunecare in marsarier si Anti Roll-Down, controlul cuplului al mașinii de coborâre.

MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
Sistemul inovator de direcție DR EVO permite operatorului să beneficieze de manevrabilitate maximă, manevrabilitate și siguranță garantate de noul mâner de direcție care integrează noua funcție broasca testoasă
și sistemul inovator de comandă sus/jos cu două viteze.

STABILITATE PE FIECARE SUPRAFAȚĂ:
Structura de sustinere in 5 puncte flancata de sistemul specific de amortizor (sistem SGS, Super Grip System) asigura aderenta perfecta a rotii motoare pe podea chiar si in prezenta unor nereguli sau denivelari adanci.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Transpalet – Smart Plus AC-evo 200/200 – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Transpalet - Smart Plus AC-evo 200/200 - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.