Transpalet – TPE HL AC-evo – Armanni

0.00 lei

In stock

TPE HL este linia de transpaleți cu o structură extra-grea concepută și dezvoltată special pentru manipularea sarcinilor cu greutate și/sau dimensiuni deosebit de mari; sistemul de directie cu servodirectie standard permite cea mai buna manevrabilitate fara efort chiar si in prezenta sarcinilor grele.

TPE HL AC-evo, care poate fi echipat cu motoare de 24 sau 48V, permite manipularea sarcinilor de pana la 20.000 kg.

Compara produsul

STRUCTURĂ ȘI COMPONENTE EXTRA-ROBUZĂ:
Șasiul și componentele sistemului de tracțiune (configurabil cu motor de 24 sau 48V) și sistemul de ridicare, special concepute pentru cele mai solicitante condiții de lucru, permit chiar și sarcinile excepționale să fie manipulate în deplină siguranță.

MANEVRABILITATE FĂRĂ EFORN ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ:
Dotarea standard cu directie servoasistata permite operatorului sa manevreze fara nici un efort fizic si cu cel mai inalt grad de precizie.

ADAPTABILITATE LA ÎNCĂRCARE:
Sistemul de tracțiune robust și puternic este combinat cu sisteme de ridicare cu furci sau platforme de cea mai potrivită dimensiune și formă posibilă pentru încărcătura care trebuie manevrata. Studiul unei interfețe perfecte între furci și sarcină permite o stabilitate maximă în timpul operațiunilor de manipulare.

AUTONOMIE MAXIMA:
Bateria standard de tractiune blindata (care poate fi marita fara limite in functie de conditiile de utilizare cerute) garanteaza cea mai mare autonomie de utilizare.

EFICIENTA MAXIMA:
Activarea, in faza de franare, a unui sistem specific de recuperare a energiei combinata cu cercetarea, in faza de proiectare, a celui mai mic consum, garanteaza cicluri de lucru mai mari la fiecare reincarcare a bateriei.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Transpalet – TPE HL AC-evo – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Transpalet - TPE HL AC-evo - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.