Transpalet – TPM GAL 12V INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

Transpaleții cu ridicare mare sunt o soluție versatilă, ușoară și ușor de manevrat pentru manipularea la sol; sistemul specific de ridicare a furcilor cu pantograf permite ridicarea sarcinii până la 800 mm de la sol. Simple, confortabile și stabile, acestea sunt de obicei folosite ca suprafață de lucru sau pentru a susține mașini sau linii de asamblare.

Structura din oțel inoxidabil face ca acest transpalet să fie deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.
TPM GAL 12V INOX permite ridicarea electrica, cu ajutorul unui motor de 12V, a sarcinilor de pana la 2000 kg.

Compara produsul
 • CONFORT:
  Sistemul de ridicare cu furcă cu pantograf permite ca suprafața de lucru să fie adusă până la 800 mm pentru a permite operatorului să desfășoare diferitele activități de lucru fără îndoire adâncă și eforturi de ridicare care îi pot afecta sănătatea în timp.
 • ROBUST ȘI FIABILITATE:
  Soliditatea și fiabilitatea structurii este garantată de construcția cadrelor foarte groase din oțel și tablă electrosudată
  și de prezența bucșelor auto-lubrifiante în apropierea tuturor îmbinărilor.
 • Ridicare simplă:
  Ridicarea poate avea loc alternativ cu hidraulic manual sau electrohidraulic; în primul caz, ridicarea este garantată de o pompă manuală cu supapă de coborâre care permite coborârea uşoară prin intermediul unei pârghii manuale. În versiunea electrică, ridicarea și coborârea furcilor este simplificată și de motorul electric specific alimentat de baterii.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Transpalet – TPM GAL 12V INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Transpalet - TPM GAL 12V INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.