Transpalet – TPM PE INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

TPM PE INOX, integral din otel inoxidabil, este echipat cu instrumente de cantarire precise bazate pe celule de sarcina specifice integrate in furci; este instrumentul convenabil în care încărcăturile trebuie cântărite și transportate în același timp; permite manipularea sarcinilor de până la 2000 kg.

Structura și componentele din oțel inoxidabil fac acest transpalet deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.

Compara produsul
 • ROBUST ȘI FIABILITATE:
  Structurile simple, dar robuste, componentele de înaltă calitate și legăturile de înaltă rezistență au un impact semnificativ asupra ciclului de viață al mașinii, garantând eficiență maximă de-a lungul anilor chiar și în cazul utilizării zilnice intense.
 • MANIPULARE:
  Manerul ergonomic faciliteaza manevrele si permite o operare confortabila si sigura; operațiunile de ridicare-coborâre-neutru sunt facilitate de pompa de ridicare echipată cu o
  pârghie cu 3 poziții integrată pe volan pentru control complet de către mâna operatorului.
 • Pret de calitate:
  Componentele cercetate si testate de-a lungul anilor garanteaza un produs de calitate garantata la un nivel de pret usor accesibil.
 • PERSONALIZARE:
  Personalizare maxima in lungime si in calibrele exterioare ale furcilor, precum si in materialul rotilor (cauciuc, vulkolan, nailon) in functie de pardoselile specifice pentru a garanta intotdeauna netezime maxima;
  posibilitatea de personalizare si a tipului de rola la varful furcii, disponibil in varianta simpla sau cu culbutor cu role dublu.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Transpalet – TPM PE INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Transpalet - TPM PE INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.