NOU! Piese pentru orice utilaj cu livrare în regim de urgență!

Traversa stivuitor pentru containere TYPE BST | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Traversa profesionala marca Bauer, special fabricata pentru manevrarea containerelor basculante marca Bauer TYPE BSK si TYPE BSK-N. Aceste containere se pot manevra doar cu ajutorul acestei traverse profesionale marca Bauer.

Atentie!

Pentru manevrarea containerelor TYPE BSK si BSK-N se utilizeaza o traversa profesionala marca Bauer pentru manevrarea acestor containere.

Selectati traversa potrivita pentru manevrarea si utilizarea containerelor pentru traverse in conditii de siguranta.

Aveti la dispozitie mai multe modele de traverse in functie de nevoile dumneavostra de lucru.

Aceasta traversa pentru containere se utilizeaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci. Ideala pentru manevrarea containerelor marca Bauer TYPE BSK si TYPE BSK-N. In schita de mai sus aveti afisate dimensiunile suportilor pentru furci in functie de modelul traversei din pagina acestui produs. Astfel aveti posibilitatea de a selecta modelul potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

Se utilizeaza in conditii de siguranta deoarece traversa este prevazuta cu un mecanism de blocare rezistent care impiedica descarcarea accidentala a containerului in timpul sarcinilor de transportare a materialelor sau in cazul bruscarii comenzilor stivuitorului.

De asemenea traversa este dotata cu lanturi de fixare pentru furci, speciale pentru a preveni alunecarea de pe furcile stivuitorului in timpul sarcinilor de transportare, descarcare sau de manevrare a materialelor.

Procesul de basculare se efectueaza prin intermediul unui cablu metalic. Acest cablu se actioneaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Acest cablu este legat de mecanismul de blocare al traversei. Odata actionat, cablul declanseaza acest mecanism de blocare si permite descarcarea containerului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Traversa stivuitor pentru containere TYPE BST | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Traversa stivuitor pentru containere TYPE BST | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.