Unicom | Rioned

0.00 lei

Disponibil pentru precomandă

Documente Produse

Compara produsul

Unicom

Atasamentul pentru vehicul de interventie UniCom este potrivit pentru tot felul de sarcini ce implica utilizarea apei la presiuni inalte dar si a performantei de aspiratie. Astfel desfundarea si curatarea in orase, parcari subterane sau in zone cu limite de acces pentru vehiculele grele se realizeaza foarte usor. Unitatea fiind pregatita pentru cele mai dificile sarcini de lucru.

Tevile de scurgere, canalizarile, blocajele de grasime pot fi curatate eficient datorita perfomantei generate de UniCom.

Intregul echipament se poate configura in functie de nevoile dumneavoastra pentru a deveni o solutie la sarcinile pe care le aveti de indeplinit.

Design-ul UniCom-ului face ca instalarea acestuia pe autovehiculele de 3,5 si 4,5 tone sa se faca foarte usor. De exemplu se poate instala pe Mercedes Sprinter, Iveco Daily, VW Crafter, Renault Maxity, etc. In functie de vehiculul ales, greutatea de dupa montare, se poate afla in limita permisa pentru conducatorii auto cu categoria de permis de tip B.

Multumita faptului ca ocupa un spatiu relativ mic si foarte compact montarea se poate face si pe o remorca sau furgoneta.

Rezervorul configurat standard este compartimentat pentru 1000 de litri apa menajera si 500 litri pentru apa curata. Optional se poate configura diferit in functie de nevoile dumneavoastra.

UniCom poate veni echipat cu foarte multe optiuni si accesorii: de la dispozitiv de control la distanta a intregului sistem pana la tambur operat hidraulic cu furtun de aspiratie; alegerea va apartine.

Se poate opta pentru o versiune cu motor pe benzina cu un capac de protectie deasupra motorului sau o versiune cu motor diesel puternic, complet protejat si compartiment pentru pompa.

Toate componentele sunt usor accesibile pentru mentenanta.

Rezervorul este galvanizat dar optional se poate vopsi in culoarea dorita pentru compania dumneavoastra.

Indiferent de modelul ales, UniCom este gata sa faca fata in mod profesional cerintelor de lucru. Motoarele fiabile fie pe benzina sau motorina in combinatie cu pompele performante pentru presiune cat si pentru aspiratie de o calitate inalta de top asigura o desfundare cat si o curatare eficienta.

Rezervorul pentru apa menajera asigura ca in urma procesului de curatare/desfundare nu lasa murdarie in urma.

Cele doua furtune de aspiratie (ce includ racorduri), furtunul de inalta presiune NW13 cu o lungime de 60 metri si doua duzele pentru jet fac ca acest ansamblu sa fie complet.

Specificatii tehnice
  Unicom Basic Unicom Standard
Rezervor 1.500l (500l apa curate, 1000l apa menajera). Rezervor galvanizat sau metallic – vopsit 1.500l (500l apa curate, 1000l apa menajera)

Rezervor galvanizat sau metallic – vopsit

Pompa Rioned/Speck 140 bar / 60lpm 140bar / 60 lpm

200 bar / 45 lpm

Pompa vacuum MEC 5.000 (5.000 lpm, 300 mc/ora) GD SLS54V (5.400 lpm, 325 mc/ora)
Motor Honda 24 CP benzina Kubota D1105 25 CP diesel
Capota pompa si motor Capac motor / pompă. Compartiment complet inchis disponibil opțional Compartiment motor / pompă complet închis
Depozitare Depozitare furtune sub rezervor Compartiment pentru scule pe ambele părți ale rezervorului
Tambur cu furtun de presiune Pivotant, acționat manual cu 60 m furtun de înaltă presiune NW 13 Pivotant, acționat hidraulic cu 60 m furtun de înaltă presiune
Tambur pt furtunul de alimentare Optional Livrat cu 35 m furtun de alimentare NW 19
Tambur pentru furtunul de absorbtie Optional Tambur acționat manual sau hidraulic cu furtun de aspirare de 25 m  2,5 ”
Telecomanda Optional Telecomanda radio RioMote 7 sau 9
Cuplaj magnetic Optional Pe pompa de vacuum
Optiuni Supapă de scurgere suplimentară, lumină de lucru, lumini de avertizare, absorbtie ventury, sistem anti-inghet, sistem pulsator RioPulse Supapă de scurgere suplimentară, lumină de lucru, lumini de avertizare, absorbtie ventury, sistem anti-inghet, sistem pulsator RioPulse
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Unicom | Rioned”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.