Unilift la BSDA – cea mai mare expoziție militară din Europa de Est

Unilift Serv la BSDA 2022

În perioada 18 – 20 mai 2022, UNILIFT a participat, în calitate de expozant, la expo-conferința internațională dedicată industriei aeronautice, apărării, securității naționale și securității private – Black Sea Defense and Aerospace (BSDA), organizată în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa.

În cadrul celor trei zile dedicate evenimentului expozițional, standul Unilift a fost vizitat de personal al structurilor din Ministerul Apărării Naționale și din celelalte instituții din sistemul național de apărare și ordine publică, precum și de publicul larg interesat de echipamente și tehnică militară moderne.

Unilift a prezentat vizitatorilor echipamentele și soluțiile profesionale conexe industriei de apărare din portofoliile Unilift, Uniwash și Uniclean, special destinate pentru activitățile de suport pentru instituțiile militare: instalații și sisteme automate de spălare roți șasiuri autospeciale militare și tancuri, curățitoare cu înaltă presiune pentru spălarea aparatajelor militare după exercițiile militare, sisteme de ridicare / ancorare / securizare încărcături militare și autospeciale militare, lanțuri antiderapante pentru autospeciale militare, echipamente acționate hidraulic pentru vehicule militare, sisteme mobile de stingere a incendiilor, echipamente și tehnologii de răspuns în caz de urgență, dar și preșuri și pardoseli industriale pentru trafic greu și uz militar.

imagine galerie unilift serv uniwash uniclean bsda 2022 05 Unilift la BSDA - cea mai mare expoziție militară din Europa de Est - Unilift

Prezența la cea mai mare expoziție din domeniul militar din această parte a Europei, reprezintă pentru firma noastră o bună ocazie de a crea parteneriate noi și de a ne prezenta portofoliul de produse pe care le putem pune la dispoziția pieței de specialitate, unde instituțiile au nevoie permanent de îmbunătățirea infrastructurii logistice și de aparatură potrivită de cleaning sau de echipamente speciale de răspuns la situații de urgență, cum ar fi cele pentru stingerea rapidă a incendiilor. La ediția din acest an am ales să prezentăm echipamente ce fac parte din portofoliile brandurilor MobyDick – sisteme automate de spălare autospeciale militare, pewag – sisteme de ridicare, securizare și ancorare încărcături, Oertzen – echipamente mobile de stingere a incendiilor, Dynaset – echipamente acționate hidraulic pentru uz militar, Fortelock – preșuri industriale și pardoseli pentru trafic greu, ABI – covoare anti-murdărie, respectiv Starmix – mașini profesionale de măturat.

Instalațiile și sistemele automate de spălare roți șasiuri și curățitoarele cu înaltă presiune pentru spălarea aparatajelor după exercițiile militare din portofoliul Unilift oferă avantaje enorme și asigură soluții pentru curățarea sau decontaminarea profesională și rapidă a autospecialelor militare și a tancurilor, eficientizând aceste sarcini recurente și necesare cu care se confruntă militarii. Sunt fabricate pentru a putea spăla toate tipurile de vehicule militare pe șine sau pe roti, asigurând astfel o bună mentenanță, scurtând timpul necesar pentru curățare și fiind ideale pentru a fi utilizate în pregătirea înainte de servisare sau reparare. Astfel, un număr mare de vehicule militare pot fi curățate după manevre și exerciții, într-un mod rapid și eficient.

Sistemele de ridicare, de ancorare și de securizare a încărcăturilor militare și a autospecialelor destinate pentru fiecare aplicație standard sau specială în domeniu militar terestru, maritim și aerian, și de asemenea, lanțurile antiderapante pentru autospeciale militare, sunt la fel de importante pentru logistică. Selecția de produse din această categorie asigură transportarea în cele mai sigure condiții a încărcăturilor, personalul militar care efectuează astfel de operațiuni obținând prin utilizarea lor capacitatea de a respecta cerințele speciale care sunt specifice, evitând deteriorarea sau alte incidente neplăcute.

Iar dacă vorbim despre echipamentele acționate hidraulic pentru uz militar, avantajele sunt multiple, acestea funcționând fără alte surse de alimentare, fără motoare secundare, au o instalare ușoară datorită dimensiunilor compacte, sunt utile în alimentarea sculelor și creșterea puterii pentru uneltele din vehiculele de intervenții la incendiu, în operațiunile de salvare, sunt potrivite pentru a curăța locurile unde au avut loc accidente și incendii sau pentru îndepărtarea noroiului și curățarea pistelor.

„Sunt multe aplicații pentru care putem veni cu echipamente de top adaptate complet nevoilor specifice și de aceea credem cu încredere în capacitatea companiei noastre  de a dezvolta noi parteneriate în această direcție, pentru că specialiștii din echipa Unilift sunt printre puținii din piața România care reprezintă doar branduri de top de pe piața internațională și pot veni cu soluții standard sau adaptate, deja testate și certificate de marii jucători. Mulțumim organizatorilor pentru buna desfășurare și celor care au ales să facă o vizită la standul Unilift!”, a declarat Constantin Brumă, Managerul General Unilift.

Despre Unilift Serv SRL:

Unilift Serv SRL activează încă din 2011 pe piața echipamentelor și soluțiilor tehnice-industriale, iar în prezent, se asigură că piața profesională B2B și B2G din România este deservită la cele mai înalte standarde, abordând cu deschidere și piața hobby, B2C. Cu peste 90 de branduri internaționale de renume reprezentate și peste 50.000 de produse în portofoliu, cu o echipă pasionată de inovație, dezvoltare tehnică și soluții adaptate și complete, Unilift se poziționează ca un partener pentru afaceri durabile, furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate oricăror nevoi tehnice pentru fluxurile din diferite sectoare de activitate.  

Pentru întrebări, vă stăm cu plăcere oricând la dispoziție. Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre produsele din portofoliul Unilift, vizitați constant website-ul principal www.unilift.ro sau magazinul online shop.unilift.ro.

Vă rugăm să ne contactați:

Unilift Showroom Dărmănești

Str. Calea Trotușului, nr. 279

Telefon: +40 371 364 292

Mobil: +40 724 222 451

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.