Unitatate de producere putere hidraulica HPU | Dynaset

0.00 lei

Compara produsul

Unitatate de producere putere hidraulica

Putere hidraulica pentru uz general, oriunde.

Kit-ul de putere hidraulica HPU

Unitatea HPU pune la dispozitia utilizatorului putere hidraulica atunci cand utilajul nu dispune de sistem hidraulic. Kit-ul poate fi folosit pentru a pune in functiune o gama larga de echipamente hidraulice precum: generatoare, aparate de sudura, pompe de apa, compresoare, etc.

Deoarece unitatea HPU este dotata cu cuple rapide, conexiunile hidraulice sunt foarte usor de realizat.  In mod normal, o unitate de acest gen are o pereche de cuple rapide si mai multe valve pentru doua tipuri diferite de echipament hidraulic. Unitatea de putere hidraulica poate fi adaptata in functie de cerintele clientului.

HPU are un sistem de pornire electric oferind garantia unui start sigur in orice conditie. Optional, acesta poate fi pornit si manual. Modelul de baza este dotat cu alternator pentru incarcarea bateriei. Pentru transport usor al kit-ului acesta dispune de roti cauciucate si manere rabatabile.

Pachet de putere hidraulica pentru autoutilitare

HRU este o unitate conceputa sa completeze echipamentul existent pe autoutilitarele pentru stingerea incendiilor si alte vehicule cu foarfece, taietoare si unelte expansive actionate hidraulic folosite de echipele de salvare aflate in misiuni de stingere a incendiilor. Unitatea HRU ofera posibilitatea de operare simultana a doua instrumente.

Pachetul HRU pentru interventii si operatiuni de salvare vine ca un pachet compact, gata de folosinta ce necesita doar conectarea la sistemul hidraulic al autoutilitarei. Lichidul hidraulic este folosit pentru intreg circuitul unitatii HRU care, impreuna cu ansamblul de piston, ca singura parte mobila a unitatii, garanteaza o durata de viata mult mai lunga fara sa solicite servicii de mentenanta. Puterea circuitului secundar este ermetic izolata de cea a circuitul hidraulic de acționare.

Aceasta unitate este disponibila in trei modele:

HEU – Care este ideala pentru amplificarea puterii hidraulice si se utilizeaza de obicei pentru sarcinile de intarire a peretilor tunelelor.

HPU – Este un pachet complet dotat cu motor pe gaz 18 cp. Poate furniza un debit de lucru de 38l/min si o presiune de 210 bar.

HRU – Sursa de putere hidraulica pentru unelte. Circuitul inchis de producere a puterii hidraulice. Poate produce o presiune de pana la 800 bar si 2×5 l/min.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Unitatate de producere putere hidraulica HPU | Dynaset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Unitatate de producere putere hidraulica

Unitatate de producere putere hidraulica HPU | Dynaset

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.