Unitate combinata cu vidanja Riocom 7.5t | Rioned

0.00 lei

Disponibil pentru precomandă

Unitate combinata cu apa si presiune si vidanja

Compara produsul

Unitate combinata cu vidanja Riocom 7.5t

 

CONCEPT PUTERNIC
RioCom este alternativa accesibilă a Rioned la unitățile mari combinate, ideală pentru antreprenorii care lucrează în centrele orășenești aglomerate. Este compact, manevrabil și proiectat pentru utilizare zilnică la un cost operațional redus. Puternica pompă Speck de înaltă presiune combinata cu pompa de aspirație îmbunătățită,  curăță si cele mai dificile blocaje și curăță ușor depunerile de grăsime, puturile si caminele, stațiile de pompare și subsolurile inundate. RioCom este un vehicul ideal pentru orice speta.

REZERVOR
Această unitate combinată cu vidanja are un rezervor de 3.000 litri – 2.000 litri deșeuri și 1.000 de litri de apă curată – cu o supapă de interconectare pentru a permite umplerea ambelor rezervoare cu apă curată pentru sarcini dificile de detartraj. Rezervorul are o ușă spate care se deschide complet, cu tambur hidraulic pentru furtun , pivotant, cu intrare de 3 ”și ieșire de 4”, precum și indicator nivel de namol in rezervor. Tamburul furtunului de aspirație este dotat cu 17m de furtun de aspirare de 3 ”,direct conectat la rezervor pentru funcționarea imediată.

UTILIZARE DE CATRE UN SINGUR OPERATOR
Sistemul radio de la distanță permite ca motorul vehiculului, pompele, dar și turațiile sa fie controlate de la distanță de o singură persoană. Sistemul unic eControl +, cu ecran LCD, oferă operatorilor informații despre echipament dintr-o privire. Fiind ușor de utilizat, ghidează rapid utilizatorii printr-un meniu clar, cu toate funcțiile mașinii disponibile la un singur clic. Luminile LED integrate indică starea curentă a mașinii , inclusiv programul de lucru, turația motorului, protecția împotriva funcționării fara apa, funcția eco, intervale de service și diferite avertismente de  temperatură și nivel de lichid.

DEPOZITARE
RioCom are încorporate spatii de depozitare incapatoare, permițând contractanților să transporte echipamente suplimentare. Pe baza feedback-ului clienților, pentru o siguranță suplimentară, au fost adăugate uși si dulapuri (spatii de depozitare) de-a lungul ambelor părți, oferind suficient spatiu pentru o cameră de inspecție și toate instrumentele necesare pentru a realiza cele mai dificile situatii.

VERSATILITATE
RioCom oferă o mare versatilitate și a fost dezvoltat pentru a fi utilizat si în zone urbane și locații în care vehiculele mai mari au dificultati in acces. În ciuda designului său compact, unitatea găzduiește două pompe foarte puternice care pot funcționa simultan. In unele cazuri nu sunt necesare cerințe suplimentare pentru permisul de conducere.

CURAT ȘI VERDE
Vehiculul de bază al RioCom este un șasiu Mitsubishi Fuzo Canter 7C18 cu EURO-6 motor cu turbo, cu injecție directă. Noua unitate a fost construită pentru a face față noilor standarde de emisii prin dotarea cu o unitate PTO (Power Take-off) care utilizează puterea vehiculului motor pentru a actiona pompele. Odată cu introducerea zonelor cu emisii ultra-reduse (ULEZ) în marile orașe europene, RioCom are omologare europeană completă și este pregatit pentru functionarea in aceste zone.

Specificatii tehnice
   
Sasiu (masina) Fuso Canter 7C18, 176 CP, EURO6, alb
Actionare PTO
Pompa Rioned/Speck (P52) 150 bar / 100 lpm

270 bar / 70 lpm

200 bar / 72 lpm

Rezervor 3000l (1000 l apa curata si 2000l apa menajera)

Deschidere completă a ușii din spate (manual)

Echipat cu indicator de nivel al apelor uzate, intrare de 3 ”și ieșire de 4”

Tambur cu furtun de presiune Hidraulic, cu 100m furtun NW16 (5/8)
Pompa vacuum GD SLS54V (capacitate 325 mc/ora)
Control Rioned eControl+ cu ecran LCD, lumini de averizare, contor ore si averizare interval service.
Telecomanda Telecomanda Riomote( reglare gas, pornire/oprire pompa, oprire de urgenta)
Depozitare Sertare de depozitare pentru unelte, ce se pot incuia
Dimensiuni 6.260  x 2.080 x 2.488 mm
Greutate (gol) 4.816
Lumini de drum Lumini de drum LED, semen reflectorizante
Accesorii incluse Duze, pistol si lance, furtun de presiune de absorbtie
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Unitate combinata cu vidanja Riocom 7.5t | Rioned”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Unitate combinata cu vidanja Riocom 7.5t | Rioned

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.