Unitate de amplificare a puterii de minerit HEU | Dynaset

0.00 lei

Compara produsul

Unitate de amplificare a puterii de minerit HEU | Dynaset

Unitate de amplificare a puterii de perforare pentru utilajele, masinariile sau uneltele pentru perfoarea de piatra, beton etc. Aceasta unitate foloseste puterea sistemului hidraulic al utilajului la care este conectata si o transforma in putere de amplificare pentru perforare. Este o unitate cu dimensiuni compacte, foarte usor de instalat, ideala pentru utilajele de minerit, pentru utilajele dotate cu picon sau pentru masinariile de sapat tuneluri.

Unitatea este disponibila in trei modele:

Modelul HEU poate fi utilizat manual. Este rapid si usor de utilizat. Monitorizeaza si ajusteaza procesul de amplificare e puterii de perforare pe toata durata procesului de utilizare.

Acest model se utilizeaza de regula pentru masinariile de sapat dotate cu burghiu. Functioneaza pe baza debitului de ulei furnizat de sistemul hidraulic al masinariilor, utilajelor sau uneltelor pentru care se foloseste. Debitul de ulei actioneaza unitatea de amplificare a puterii de perforare.

Este solutia ideala pentru utilajele folosite in procesele de minerit. Unitatea este fabricata cu un design compact pentru a putea fi pozitionata oriunde si pe orice tip de vehicul, utilaj, atasament sau unealta.

Unitate de amplificare a puterii de minerit HEU produsa de Dynaset este o solutie ecologica pentru procesele de minerit deoarece nu emana gaze toxice ce ar putea polua aerul in timpul utilizarii.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Unitate de amplificare a puterii de minerit HEU | Dynaset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Unitate de amplificare a puterii de minerit

Unitate de amplificare a puterii de minerit HEU | Dynaset

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.