Unitate de amplificare putere hidraulica pentru mecanisme de stingere a incendiilor HRU | Dynaset

0.00 lei

Compara produsul

Unitate de amplificare putere hidraulica pentru mecanisme de stingere a incendiilor HRU | Dynaset

Aceasta unitate pentru amplificarea puterii hidraulice este actionata de sistemul hidraulic al utilajelor si se foloseste pentru utilizarea uneltelor hidraulice. De asemenea poate fi folosita si strict pentru utilaje, vehicule sau pentru masinarii dotate cu sistem hidraulic.

Unitatea HRU furnizeaza un debit hidraulic de 10 l/min cu o presiune de pana la 800 bar, care poate fi distribuit prin doua furtune, doar ca atunci cand este distribuit debitul de ulei se imparte, devenind 5 l/min pentru fiecare canal de distributie a uleiului.

Unitatea este dotata cu pompa de miscare, recipient de ulei si filtru, toate asamblate in acelasi cadru al unitatii. Dimensiunile sunt compacte, astfel poate fi folosita in orice moment pentru orice tip de utilaj sau unealta.

Poate fi utilizata maxim pentru doua unelte in acelasi timp cu un debit de ulei de 5 l/min pentru fiecare unealta. Dace unitatea este utilizata pentru o singura unealta atunci puterea hidraulica a acesteia poate fi amplificata cu un debit de ulei de 10 l/min.

Aceasta unitate produsa de Dynaset reprezinta o solutie ecologica pentru procesele de amplificare a puterii hidraulice a uneltelor deoarece nu emana gaze toxice ce ar putea polua aerul.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Unitate de amplificare putere hidraulica pentru mecanisme de stingere a incendiilor HRU | Dynaset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Unitate de amplificare putere hidraulica pentru mecanisme de stingere a incendiilor HRU | Dynaset

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.