Modul de vidanjare | Rioned

0.00 lei

Documente Produse

Fisa Modul de vidanjare

Compara produsul

Modul de vidanjare

Modul de curatare cu presiune sub jet si vidanjere

Particularizate pentru cerintele dumneavoastra

Experienta Rioned in fabricarea utilajelor de vacuum dobandita in multi ani face ca fiecare cerinta data de client sa fie indeplinita tinand cont si de legislatia aflata in vigoare la un nivel profesional.

Distinct

Gratie dimensiunilor compacte, utilajele sunt potrivite pentru utilizarea in centrele oraselor pe strazile inguste unde in mod obisnuit au restrictii privind autovehiculele grele. De asemenea echipamentele Rioned de curatare cu jet sub presiune si vidanjele sunt ideale pentru lucrul in parcarile subterane sau supraterane la sarcini precum curatatul tevilor de scurgere sau golirea foselor septice.

Utilaje fixe, detasabile sau remorcabile

Rioned ofera unitati ce pot fi montate fix si integrate fie pe remorci sau masini. Acestea pot fi transferabile catre noi vehicule atunci cand autovehiculul se doreste a fi inlocuit.

Rezervoare rezistente la coroziune

Rezervoarele sunt echipate cu capac rabatabil si vin cu un strat interior de protectie. De asemenea sunt compartimentate pentru apa curata si apa reziduala.

Compartimentul pentru apa reziduala este echipat cu manometru pentru vacuum, supapa cu bila, ochi de vizitare si sistem de protectie cu flotor. Capacitatea toala a rezervorului este de maxim 8000 litri. Optional, acestea sunt disponibile si din aluminiu.

Pompe de inalta presiune

Pompele profesionale de inalta presiune sunt echipate cu pistoane din ceramica si regulatoare de presiune cu functie de intoarcere automata.

Cu capacitatea de a crea presiuni de pana la 400 bari si debite pana la 165 litri pe minut fac ca una din pompe sa se potriveasca perfect cerintelor dumneavoastra.

Pompe de vacuum

Rioned furnizeaza pompe cu paleti, cu inel de lichid si suflante de capacitati variate pentru vidanjare.

Motorizare

Utilajele sunt echipate cu motoare diesel de inalta performanta sau pot fi cuplate la motorul autovehiculului prin prize de transfer a lucrului mecanic PTO.

Eficienta

Toate unitatile au o viata lunga de lucru. Cabinetul de control include comutatoare ce sunt situate in spatele modulului, la zona unde operatorul lucreaza.

Tamburi hidraulici pentru furtunul de inalta presiune

Toate modulele vin echipate cu tamburi operati hidraulic ce regleaza viteza la bobinat furtunul cat si pozitionarea acestuia.Furtunul de inalta presiune este montat pe tambur tinand cont de factorii de siguranta adecvati. Optional tamburul poate pivota la 180 de grade.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Modul de vidanjare | Rioned”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Modul de vidanjare

Modul de vidanjare | Rioned

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.